18 aug. 2010

*Torka torka*


Nu har tvättmaskinen gjort sitt, men jag stoppade nog med ett för stort plagg så det blev ojämt filtat. Jag ställde mig i tvättfatet och filtade för hand också, så nu är jag riktigt ren ;)
Jag hade önskat lite mer filtat resultat men det kanske är enklare med stickad grund än virkad?
Nu ska jag bara dra lite i blommorna då och då när den torkar.

Now the washing machine has done its job, but I put a to large garment in the mashine so it was uneven felted. I took it to the sink and felted by hand also, so now I'm really clean ;)
I would have liked a bit more felted results but perhaps it is easier to get that with a knitted bag than a crocheted?
Now I'll just have to tug flowers now and then when it dries.

6 kommentarer:

Denice sa...

Jättefin! Men tyvärr kan jag inte säga något om att tova, har inte provat det.

Sunna sa...

Den kommer bli så grym

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag tycker den sen jättefin ut! :)

Och angående din kommentar i min blogg, jaaaa då lider jag garanterat av SSS :P

Jag tittade in i din andra blogg och såg att det snart var dags för bebisfödande. Blev helt chockad... det var ju typ en månad sedan du talade om att du var gravid??? Sjukt hur snabbt tiden går (fast det kanske inte känts så för dig). Vill passa på att önska dig lycka till! Och hoppas bebisen är hos er snart :)

Maria sa...

Det ser väl fint ut - oj, vad du har jobbat!Det spelar nog ingen roll om man virkar eller stickar innan man tovar. Jag virkade en väska med mormorsrutor och tovade i tvättmaskinen och det funkade bra. Fick ett tips av en kvinna att man gärna kan slänga in några tennisbollar med det som ska tovas, så får det lite "motstånd". Hon brukar också stoppa det som ska tovas i ett gammalt örngott och knyta igen, så slipper man en massa ludd i tvättmaskinen. Det tycker jag var smart.
Ha det gott!
Maria

Luna D Sign sa...

Vad fina saker du virkar. Måste lära mig att virka jag med. Tänkte passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Roberta Granada sa...

Hi, I like your blog soo much,
I am from Brazil, I love craft...
http://agulhaetricot.com
http://agulhaetricot.blogspot.com