3 sep. 2010

När Hannes ger mig tid...

Kommer det en utlottning här i bloggen för att fira Hannes födelse!!! Självklart blir det nåt bebisaktigt, så är du är gravid eller precis fått bebis, håll utkik! Jag ska försöka få tid till detta under helgen senast!
ALLA som känner sig manade får såklart vara med och tävla :-D

When Hannes gives me time...
There is gonna be a competition here in the blog to celebrate the birth of Hannes! Obviously, there is something baby-ish, and if you're pregnant or just had a baby, look out! I'll try to find time for it this weekend!

AND readers from all the world is welcome to join the competition!!

6 kommentarer:

maja sa...

låter trevligt med tävling, jag har varken egna små barn eller är gravid, men har barnbarn i olika åldrar, den yngsta 2 månader :)

Maria sa...

Så mysigt det låter med en tävling. Det är klart att det får bli något bebisaktigt när man ska fira en nyfödd!
Kram!
Maria

Hulda sa...

Givetvis bar MÅSTE jag vara med :-)

Pixi sa...

Attans oxå!! det var ju längesen...kan man vara med om man har en släkting vars bebis är 2 månader tro?? hehe..Hoppas allt är bra o mammalyckan är total!!kram kram =)

m sa...

Grattis! Vilken liten ljuvlig bebis du har fått! Virkade tuttvärmare var en bra idé. Själv körde jag med fetvadd invikta i herrnäsdukar :-)

malin sa...

hej!
vilka superfina saker du har gjort!
jag sökte på fodral till min x10 mini pro och hamnade hos dig. undrade om det finns möjlighet att göra ett sådant fodral till mig? hittade ingen mailadress så hoppas det går bra att jag skriver här!
om du vill göra ett får du gärna maila mig om kostnad och lite så till malinrosengren@live.se
tack på förhand :)