13 feb. 2011

Rena julafton idag!!!

Idag när jag kom hem efter dagen eskapader (läs om dem på min andra hemsida) så väntade 3 stora kartongen på mig i köket. En kompis hade varit där och lämnat av dem.

Vad som var i kartongerna?! Hur många -fullständiga- årgångar av handarbetstidningar, som helst!! Jag har bara snabbt bläddrat igenom en pärm, men det blir mycket jobb med scannern fram igenom ;)

Today when I came home after todays escapades, there was three big boxes waiting for me in the kitchen. A friend had been there and left them.

Do you know what was in the boxes? A lot of many full-editions of crafting magazines!!! I've only quickly browsed through a binder, but I have to work a lot with the scanner in the near future ;)

5 kommentarer:

Pixi sa...

Vad kul!! Ska du sälja dem vidare sen lr?Önskar dej en härlig 14/2 dag,hehe kraaaam =)

j´shörnan sa...

hej visst är det kul jag har också fått för ett tagsen sådana tidningar dock inte så väl bevarade som dina inte i pärmar vill jag säga men det är ju så kul att bläddra i gamla tidningar jag ska ta mig tid någon dag att titta i mina kram och härlig 14/2 maria

maja sa...

Men vilken lycka. Jag har många gamla handarbets tidnigar, trots att mönstrena är gamla så har man användnig av dem då och då.

Jenny sa...

Åh vad underbart! Jag fick ett par årgångar av min mamma för nåt år sedan... man får sådan inspiration av dem! :)

Hulda sa...

Wow! Riktig julafton ju!