28 aug. 2009

Disktrasor

Här är en färdig och en som jag håller på med, den lila/grå-randiga är reliefvirkade och när jag väl kom på hur jag skulle göra så var det riktigt kul! Det blir så häftig effekt också, funderar på att göra en filt i sådan virkning. Kolla längre ner för att se film om reliefvirkning.
Den lila är i snäckmönster och blir nog ganska lång då jag har gjort slut på hälften av garnet och den redan är fyrkantig ;)

Jag har dessutom lika mycket grått kvar som jag tänkte göra nåt av, en tawashi kanske....

Garn: M&K Linen
Virknål: 3 mm
Mönster: Improviserat

Here is one finished dishcloth and one that I still work on, the purple/gray-striped are crochet with ost stitches, when I found out how I would do it, it was really fun! It looks so cool, are looking to make a blanket in such stitches. Check further down to see the film on post stitches.
The purple dishcloth is crochet in shell stitshes and will probably be long, because I have used onky half the skein and it is now a square in shape.
Besides, I have as much gray yarn left, that I was thinking of doing something, a tawashi maybe ....
Yarn: M & K Linen
Crochet hook: 3 mm
Pattern: improvised
Här är jag i full rulle med att jobba med min garnvinda...

4 kommentarer:

Camilla Kronholm sa...

Vill vill vill köpa en eller två eller :-) av dig!! Kram

Marika på Odlingspyssel sa...

Vad fina disktrasorna är :) Så himla fyndigt!

Anonym sa...

Kikar in och kollar läget!

Sunna sa...

Nu måste jag banne mig prova dessa trasor, så många bloggare kan ju inte ha fel än att de fungerar. jag har beställt lite ögon av dig, har aldrig provat såna så det ska bli kul