16 aug. 2009

2 nya projekt

Idag har jag påbörjat mönsterskrivning till en Timmy, jag har ju virkat ett par Shaun, men min favorit är ju Timmy, och till honom fungerar inte Shaun-mönstret direkt så jag får skriva ett själv.

Andra projektet är en sjal till en släkting... Jag funderade länge på hur jag skulle göra och hittade inget mönster som jag ville göra, så det blir en oslagbar spindelsjal till....

Dessutom har jag fått ett par idéer till som jag ska göra, syns i projektlistan...

Today I have started t do a pattern to a Timmy, I have crocheted a couple of Shaun, but my favorite is Timmy, and I can't use the Shaun-pattern to make Timmy, so I have to make a pattern myself.
The second project is a shawl for a relative ... I thought long on how I would do, and found no pattern that I wanted to do, so it becomes an unbeatable spider shawl again....
Moreover, I have a few ideas to which I should do, is visible in the project list ...

3 kommentarer:

Hulda sa...

Hade vi köpte huset vi tittade på i Båstad hade mitt pysselrum varit lite lantligt. Jag gillar blommor och rosa, lite romantiskt. Visst jag gillar det stilrena också men det har vi i hela lägenheten och man kan tröttna lite på det ibland.

Spännande att se Timmy.

Gallerfilten du gjorde, var hittade du mönstret till den? Tänkte göra något av Noskigs Rosamelerade garn.

ska genast spana in projektlistan :-)

ÄNGLASTINA sa...

Ska nog ge mig på en spindelsjal, den är jättesnygg.Är svag för grönt och har ett tunnt olivfärgat ullgarn som ligger.Det blir spännande att se Timmy färdig.

Sunna sa...

ser fram emot timmy, du är i full gång i alla fall, vad duktig du är