13 juli 2011

Sommarstickcafé

Igår hade jag turen att min man blev färdig tidigt på jobbet så han kom hem innan stickcaféet började. Jag kunde alltså åka *yey* inträffar inte ofta att jag kan ta mig iväg på stickcaféer pga hans arbetstider....

Nu under sommaren är det sommarstickcafé och man behöver inte alls vara duktig eller van stickare, hell no! man behöver inte ens vara stickare för att vara med! Det viktiga är att träffas, umgås och fika ;-) vad man pysslar med eller om man pysslar alls är oväsentligt.

Det är alltid lika trevligt att träffa på alla tjejer/kvinnor/tanter (mig själv inräknat) och prata bort 2 timmar som känns som 20 minuter.

Snapbucket,Filter: null,Frame: null,Set: Min,Vignette: null
Vi var modiga 21 personer idag!
Vi hade sällskap av skrikmänniskan på Bastionen
som skrek i högtalare under Zumbapasset

Snapbucket,Filter: null,Frame: null,Set: Min,Vignette: null
Jag stickar en pixiemössa i svart och neonrosa till Alfreds gudmor
filterna på fotot gör färgerna urvattnade *gillar*

4 kommentarer:

Skapligt Enkelt sa...

Så mysigt det ser ut. Jag vet att det är stickcafé på cafét i byn där jag bor. Man kanske skulle våga hänga på någon gång... :)

Hulda sa...

Åh hur mysigt låter inte det!!!! Vad jag önskar att jag kunda vara med! F'N jag vill inte bo i Norge :-(

Anna sa...

kul med stickcafé, jag har aldrig varit på något än tyvärr fast jag vet flera ställen i närheten... kanske dags att ta tag i det????

Isfrun sa...

Vad trevligt! Vi har kreativa träffar varje måndag (uppehåll nu över sommaren) och det är jätte trevligt. precis som du skriver att man lätt pratar bort 2 timmar som känns som 20 min :)

Kram Sari