20 nov. 2011

Äntligen!!

Äntligen har jag blivit klar med några adventskalendersaker!! Jag har även blivit klar med vantar och lite annat smått pyssel. Det tråkiga är att 3 av sakerna jag har klara vill jag inte visa förrän mottagaren har packat upp dem!
I've finally completed some Advent stuff! I have also finished mittens and some other small craft. The sad thing is that three of the things I have completed, I will not show until the receiver has unpacked them!

Jag köpte ju garn på Myrornas och här har jag nu fått ihop ett par vantar! Jag fick ta upp dem i handen och sticka på en bit till för de blev för korta, nu ska jag köra dem i tvättmaskinen och se om det blir pygmévantar eller om de blir lagom stora till Alfred.
The yarn I bought on Myrornas, I have now finished a pair of mittens of it! I had to unravel them a bit because they were too short, now I'll run them in the washing machine and see if there are pygmy gloves or if they become large enough to Alfred.


Jag gjorde en mössa men jag inser att den blir nog alldeles för liten för en 3-åring.... jag skulle nog sätta den på en 9-12 mån istället.... Men den blev fin!
I made a hat but I realize that it is probably too small for a 3 year old.... I'd probably put it on a 9-12 months instead.... But it was nice!


Sedan fick jag inspiration från Crochetra och jag apar efter *erkänner villigt* hon håller på med en filt med African Flowers och den blir så fin!! Så jag har också börjat... men eftersom jag har en del som ska göras så har jag bara gjort 3 st rutor. Jag tänkte byta ut min gigantiska mormorsrutefilt, som hunden har tuggat på. Jag räknar väl att bli färdig typ till sommaren eller nåt....
Then I got inspiration from Crochetra and I copy that *freely admits* she is making a blanket of African Flowers, and it is so nice! So I have also started... but since I have some tings to do, I have only made 3 squares. I think I will replace my gigantic grannysquare blanket, the dog has chewed on it. I expect I will be finished by the summer or something....

2 kommentarer:

Drutten sa...

Åh, vad det är spännande med dessa julkalendrar! Jag är så nyfiken på vad alla gör för grejer!

Du har fått en liten award hos mig!

4U2 sa...

Fin, fin och fin och de två andra som syns : väldigt fina *ler*!