5 aug. 2012

Har påbörjat mönstret...

Hur man virkar mormorsränder-filten....
I have startet to make a pattern how to crochet a grannyblanket.

8 kommentarer:

Ostickat sa...

Perfekt!!! Har en filt på G å det hade blivit super med en sådan kant på :-)

☆Teskedsmamman☆ sa...

Kanten finns i en bok, så den tänker jag inte ta upp faktiskt...

http://www.amazon.com/Around-Corner-Crochet-Borders-Instructions/dp/1603425381/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343126379&sr=8-1&keywords=around+the+corner

Lena sa...

så snygg :)

Ostickat sa...

Ja men det läste ja ju här på bloggen tidigare.... Ibland är inte alla hästar med ;-) Men perfekt med mönster till filten då kan man tipsa alla som vill göra en, den blir ju bara sååå fin :-)

Anonym sa...

Läser ofta, kommenterar aldrig. Men detta mönstret är jag sugen på.

Brittas baktankar sa...

Jättefin filt! Ser fram emot mösntret och tror nog att detta kan bli ett bra projekt för mig till kommande höstkvällar i soffan!

Pixi sa...

Jag gör oxå nåt liknande fast den har fått gå i dvala ett par år nu, måååste ta tag i den igen , har inte mycket kvar.. din är jättefin!=)

Mona sa...

Hej!!

Jätte fin filt och fina saker du gör!

Jag såg att du inte ville ge ut mönstret på kanten, förstår det =) Men jag har jätte problem med att fatta engelska mönster. Min väninna har den boken och det är rena grekiskan för mig och jag får helt enkelt inte till det. Virkar nämligen en liknande filt till min syster som väntar barn och hittar liksom ingen snygg kant (med mönster på svenska) inte spetskant i alla fall. Finns det nån spetskant du känner att du kan ge ut mönster på?? Vore jätte tacksam!! =)